Κομψότητα και συμφωνία γεύσεων

01 - Welcome

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ζήστε τη μοναδική εμπειρία γκουρμέ και αισθητικής απόλαυσης στην καρδιά του Πειραιά – στον πεζόδρομο της Αγγέλου Μεταξά στο Πασαλιμάνι. Ο συνδυασμός των εκλεκτών γεύσεων με το vintage-comfort περιβάλλον δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα, ιδανική για ένα all-day spot.

#CULINARY #COCKTAILS #SIGNATURE #GASTRONOMY #FINEDINING
#CULINARY #COCKTAILS #SIGNATURE #GASTRONOMY #FINEDINING
#BRUNCH #WINE #RECIPES #CHEF #PIRAEUS #FLAVORS
#BRUNCH #WINE #RECIPES #CHEF #PIRAEUS #FLAVORS

ΕΝΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Το Belle Amie, Greek Fusion Cuisine στον Πειραιά είναι ένα γαστρονομικό διαμάντι που συνδυάζει άψογα τις πλούσιες παραδόσεις της ελληνικής κουζίνας με μια σύγχρονη και καινοτόμο πινελιά. Φωλιασμένο στην καρδιά του Πειραιά, αυτό το εστιατόριο προσφέρει μια γευστική εμπειρία που ξεπερνά τα συνηθισμένα, προσκαλώντας τους πελάτες να ξεκινήσουν ένα γαστρονομικό ταξίδι που εξυμνεί τόσο την αυθεντικότητα των ελληνικών γεύσεων όσο και τη δημιουργικότητα της fusion κουζίνας. Η ατμόσφαιρα στο Belle Amie είναι ζεστή και φιλόξενη, δημιουργώντας ένα οικείο περιβάλλον που συμπληρώνει τις απολαυστικές γεύσεις που σερβίρονται σε κάθε πιάτο.

Η Φιλοσοφία μας

ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Το μενού του Belle Amie αντικατοπτρίζει ένα αρμονικό μείγμα παραδοσιακών ελληνικών υλικών και διεθνών γαστρονομικών επιρροών. Από τη στιγμή που οι πελάτες μελετούν το μενού, τους υποδέχεται μια δελεαστική ποικιλία πιάτων που αναδεικνύουν τη δέσμευση του σεφ να χρησιμοποιεί φρέσκα, τοπικά προϊόντα. Κάθε πιάτο είναι ένα αριστούργημα, επιδέξια φτιαγμένο για να προσφέρει μια συμφωνία γεύσεων και υφών που αφήνει μια μόνιμη εντύπωση. Είτε πρόκειται για μια μοντέρνα επανερμηνεία ενός κλασικού ελληνικού πιάτου είτε για μια μοναδική fusion δημιουργία, το μενού του Belle Amie υπόσχεται να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

ΤΑ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ

Το μενού του Belle Amie είναι μια αρμονική συμφωνία γαστρονομικών απολαύσεων που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα γεύσεων, προσφέροντας μια απολαυστική εμπειρία από το δεκατιανό μέχρι το δείπνο. Για τους λάτρεις του brunch, το μενού περιλαμβάνει μια επιμελημένη επιλογή απολαυστικών επιλογών, συνδυάζοντας το παραδοσιακό ελληνικό πρωινό με διεθνείς επιρροές. Από λαχταριστά γλυκά μέχρι αλμυρά πιάτα με αυγά, κάθε στοιχείο είναι μια γιορτή της πρωινής απόλαυσης. Καθώς προχωρά η μέρα, το μενού του μεσημεριανού και του βραδινού γεύματος αποκαλύπτει μια σειρά από πιάτα που αναδεικνύουν την ικανότητα του σεφ να συνδυάζει τις ελληνικές γεύσεις με καινοτόμες μαγειρικές τεχνικές. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν σχολαστικά προετοιμασμένα θαλασσινά, ζουμερά κρέατα και ζωηρές χορτοφαγικές επιλογές, οι οποίες αναδεικνύουν τα καλύτερα τοπικά υλικά.

Book your table

Reservations are for the restaurant.
Online reservations are possible only 24 hours before the desired date, while for same-day reservations please call us at
2104175740 to inform you about our availability

Previous slide
Next slide

Κάντε κράτηση

Οι κρατήσεις αφορούν στον χώρο του εστιατορίου.
Οι online κρατήσεις είναι δυνατές μόνο 24 ώρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία, ενώ για αυθημερόν κρατήσεις παρακαλούμε καλέστε μας στο
2104175740 για να σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα μας